Eurovisie in de steeg
De hele week kun je bij Café Kalff in Utrecht kijken naar het Songfestival, maar tijdens de finale gaan ze voor XXL. Dan nemen ze de hele steeg naast het café over en kun je de wedstrijd kijken op megascherm. Er is ruimte zat in de Eurovisiesteeg, zorg alleen voor een warme trui.

1811 Eurovisie-avond
In hun eigen bar 1811 Dance & Drinks in Alkmaar organiseert ook COC Noord-Holland Noord weer een Eurovisie-avond. Er is een groot scherm, gezelligheid een een gratis kopje koffie, dus wees op tijd. De bar gaat om 20:30 uur open.

Eurovisie Afterparty
Zin in een feestje na het Songfestival? Dan ben je in Amsterdam bij Bar Prik op het juiste adres. Daar draait dj Raf eurovisie-hitjes op de afterparty. De wedstrijd zelf kijk je op twee grote schermen, maar kom wel op tijd: het belooft weer druk te worden.

Hét Eurovisiecafé van Den Haag
De Triomfbar noemt zich op Facebook hét Eurovisiecafé van Den Haag. Ze hebben dus een naam hoog te houden. Het liedjesfestijn wordt met scoreformulier en al bekeken en ze zijn superoptimistisch over de kansen van Douwe Bob.

Douze Points Live!
Ook in het Groninger Forum pakken ze uit. Daar host Dolly Bellefleur de Eurovisie-avond en is er een heus voorprogramma met klassiekers, live-optredens en een quiz. Ook 'Miss Eurovisie' Sandra Reemer verzorgt een gastoptreden. De wedstrijd zelf kijk je op het bioscoopscherm van het Forum. Entree: €7,50. 

Coverbeeld: Thomas Hanses (EBU)