Sweeney Todd vertelt het trieste verhaal van een barbier in het Londen van de negentiende eeuw die jarenlang onterecht heeft vastgezeten. Wanneer hij vrijkomt is hij slechts uit op één ding: zoete wraak. 

Al snel maakt hij kennis met mevrouw Lovett, eigenaresse van een bijzonder slechtlopende bakkerij. Samen sluiten ze een zeer onorthodoxe deal. Sweeney zet het scheermes in zijn klanten, mevrouw Lovett verwerkt ze vervolgens tot overheerlijke pasteitjes. De boodschap van dit verhaal? Iedere maatschappij kiest zijn eigen moordenaar.

Stilzitten is er bij Sweeney Todd niet bij. De spelers bevinden spelen namelijk onder andere op loopplanken die zich in een cirkel rondom het publiek bevinden. 

Sweeney Todd is van 20 mei t/m 20 juni te zien in het Zonnehuis te Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.sweeneytodd.amsterdam

Winnen
Kaartjes winnen voor deze gruwelijk grappige voorstelling? Stuur een mailtje net je naam, profielnaam en de datum waarop je de voorstelling wilt bezoeken naar win@gay.nl o.v.v. 'Sweeney Todd'. Laat weten waarom juist jij dit avondje uit wel kunt gebruiken.

Coverbeeld: Bob Bronshoff