Nadat we Patrick (Jonathan Groff) en zijn vrienden twee jaar lang in San Francisco hebben gevolgd, zullen we het laatste hoofdstuk van hun verhaal presenteren als een special' aldus HBO toen ze het einde van de serie bekend maakten. 'We kijken ernaar uit om dit avontuur te delen met de trouwe fans van de show'. Volgens een nieuw persbericht keert Patrick in de afsluitende film terug naar San Francisco na een jaar afwezigheid. Daar wordt hij geconfronteerd met ingewikkelde, onopgeloste relaties (what else is new?). 

Gemenge reacties
De serie ontving niet alleen lof. Sommige kijkers misten, vooral in het eerste seizoen, snelheid. Ook waren er LHBT-kijkers die vonden dat de gemeenschap ongeloofwaardig werd neergezet. Vorig jaar sprak Gay&Night Magazine met Frankie J. Alvaraz, de acteur die in Looking Augustín speelt. Hij vertelde toen over zijn hoop dat er nog vele seizoenen zouden volgen en hoe hij omging met de gemengde reacties die de show kreeg.

Winnen
Vergeten hoe seizoen 1 van Looking ook al weer ging? Mail je gegevens naar win@gay.nl om kans te maken op een DVD van het eerste seizoen. 

Looking: The Movie gaat op zondag 24 juli in première bij HBO Nederland.