Met korting naar Swan Lake
Via Gay.nl breng je met een lekkere korting een bezoek aan deze voorstelling. Met de kortingscode zwanenmeer krijg je 50% korting op kaartjes voor de try-outs op 21, 22 en 23 juni. Swan Lake is een tekstloze voorstelling, dus je niet-Nederlandssprekende vrienden kun je ook gerust meenemen. Zolang de voorraad strekt.

Ahlbom zet in Swan Lake een mysterieuze, duistere wereld neer, al blijft er hier en daar ruimte voor een komische noot. Buiten een prins- en een zwaanfiguur is er weinig van het klassieke zwanenmeer heel gelaten. De liveband heeft zich laten inspireren door de muziek van Tsjaikovski, maar mixt zijn compositie moeiteloos met klassiekers van ABBA.

‘Soms geven mensen te veel op voor de liefde.’ Lees hier ons interview met Jakop Ahlbom.

Swan Lake is de eerste dansvoorstelling van Jakop Ahlbom in samenwerking met de dansers van ICKamsterdam, onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten in hun nieuwe gezamenlijke huistheater de Meervaart.

Swan Lake speelt van dinsdag 21 t/m donderdag 30 juni 2016 in de Rode Zaal van De Meervaart, première vrijdag 24 juni 2016. Najaar 2016 volgt een tournee langs meer dan 40 grote theaters in Nederland.