5 augustus: Pink Istanbul op het Homomonument
Normaal indoor, dit keer lekker buiten: Pink Istanbul. Het succesvolle jaarlijkse oriëntaalse homofeest neemt van negen tot laat het podium op de Westermarkt over. Met een mix van opzwepende Turkpop en house van resident Erhan Afacan en een stomende, stampende afsluiting door techno-duo Oz Romita en W&DY. Het feestje wordt zoals altijd gehost door Miss Bunty. Voor één avond ligt het Homomonument niet aan de Keizersgracht, maar aan de Bosporus.

Pink Istanbul vindt ieder halfjaar plaats in Paradiso.5 augustus: La Troya White Party
Het is een ministukje met de pont: Paradiso Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. Daar aangekomen waan je je op vrijdag 5 augustus op Ibiza. La Troya White Party wordt gehost door Baby Marcelo van La Troya op het party-eiland. Verder draaien dj's Victor Perez (SP), Vicente Ferrer (SP), D.O.N.S. (DE), HanSom (NL), Lady Deep (NL) en Benjamin (NL).

Tijdens La Troya waan je je op Ibiza in Amsterdam.6 augustus: F*cking Pop Queers XL
Wij houden je op de zaterdag van de Canal Parade van 15:00 t/m 00:00 bezig op het Rembrandtplein tijdens de Gay.nl Pride Party, maar daarna raden we je toch redelijk dringend aan door te feesten op F*cking Pop Queers XL – inmiddels een klassieker op de zateradg. Ze vieren dit jaar hun 10-jarig jubileum en pakken dus flink uit. Uiteraard is er weer een extravagant thema: Wizard Kings, Dragon Queens, Noble Knights and Beautiful Princesses. Plaats dus vast even een bestelling bij je plaatselijke feestwinkel.

De ravage na FPQ's Pride-feest in 2014.7 augustus: Rapido
Voor wie zondag nog een restje energie over heeft: het Paradiso Pride-weekend wordt van 15.00 tot 02.00 uur afgesloten door het altijd populaire Rapido. Ook hier vind je dj's van over de hele wereld: Dj Abel (VS), Chris Bekker (D), Saeed Ali (Rus), Dj Nucci and Rocca (F) en Dj RW uit Nederland.

Rapido vormt al jaren de afsluiter van het Pride-weekend in Paradiso.Happy Pride!

Coverbeeld: F*cking Pop Queers Extra Large 2014