Krap twee dagen later schieten ook nieuwe beelden van ‘little Bieber’ voorbij. Toch lijkt het minder groot nieuws dan de eerste keer een paar maanden terug. 

Begrijp me niet verkeerd, we zijn bij Gay.nl echt niet vies van een (half)naakte man of twee. Een al dan niet Nederlandse pornoacteur die graag wil vertellen over zijn persoonlijke ontwikkelingsplan? Bieden we graag een platform. Een fotograaf die experimentele ‘natuurfoto’s’ schiet? Kom maar door. Maar mannen en jongens die onvrijwillig naakt op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Vriendelijk bedankt, dat stukje clickbait slaan we vanaf nu lekker over. 

‘Stel je eens voor dat jouw naakte avondjes voor de tv ineens front page news zijn’ 

Opvallend was dat dit keer een flink aantal concullega’s het ‘nieuws’ ook links liet liggen. Het kan ze niet ontgaan zijn, maar het knaagt blijkbaar ook aan hun geweten. Is dat pikante penisplaatje die paar duizend bezoekers waard? Mwah. 

Stel je eens voor dat jouw naakte avondjes voor de tv, kinky kanotochtjes in de Ardennen of blote bronssessies aan de Franse Rivièra ineens front page news zijn. Dat moet zelfs voor de exhibitionistische geesten onder ons niet een al te plezant idee zijn.

Hand in eigen boezem: ook wij maakten ons een paar maanden terug schuldig aan het doorplaatsen van Justins edele delen. Hij ging er koeltjes mee om, maakte zich er met een schuchter lachje vanaf bij een aantal ongemakkelijke interviews over de beruchte foto’s, maar was duidelijk niet in extase over het feit dat iedereen ineens van zijn jongeheer kon meegenieten. Snap ik best.  

Het spijt ons, Justin. Voortaan delen we je prachtige billen alleen nog met de wereld als jij daar zelf ook voor kiest. 

Foto: Mgr. Madhatter