19 augustus - Utrecht: Pann 25+
In de Winkel van Sinkel in Utrecht is het vrijdag tijd voor de 'volwassen' versie van de bekende Pann-feesten. Deze Pann 25+ heeft als thema 'Summer Carnival' en is dus de plek om heerlijk je weekend in te luiden. De avond begint boven in de lounge, maar beneden op de grote dansvloer van de Winkel, barst het feest pas echt los!

21 augustus - Leiden: De Roze Buurt
Op het tijdelijke festivalterrein De Buurt in het centrum van Leiden vindt deze zaterdag De Roze Buurt plaats. Onder anderen Karin Bloemen en Jamai Loman treden er op, maar er is ook een volleybalwedstrijd tussen de gemeente en COC Leiden. Mis ook het optreden van zingende dragqueens The Rozettes niet.

20 augustus - Hoek van Holland: WTF goes to the Beach
Het extravagante Rotterdamse feestje WTF gaat deze zaterdag richting de kust. In Villa on the Beach draaien dj's als La Blanche, Winston Post en Inshane. Bovendien zijn er heerlijke speedoboys. Kom je uit Rotterdam, dan kun je gebruik maken van de partybus die eerst nog even stopt bij de Strano.

21 augustus - Tilburg: T-Pride Rainbow Weekend
In Tilburg wordt aanstaande zondag de 'kleinste gay parade' van Nederland georganiseerd. Vanaf 14.00 uur varen de bonte bootjes via het Wilhelminakanaal naar de Piushaven. Daar draait DJ Ron op een feest waar 'respect en trots van en voor de gay community de boventoon voert'. De T-Pride, zoals de parade heet, is slecht één onderdeel van een Rainbow Weekend vol evenementen, die zich concentreren rondom café De Lollipop op de Paleisring.

22 augustus - Amsterdam: Hartjesdag
Op maandag wordt op de Zeedijk in Amsterdam de traditionele Hartjesdag gevierd, een dag waarop mannen als vrouw en vrouwen als man verkleed feest vieren. Het begint al op zondagavond met de nacht van de romantiek, met optredens in verschillende cafés en restaurants in de straat. Op maandag worden om 18.00 uur bij gaycafé 't Mandje de prijzen uitgereikt voor de beste 'Hartjes' en 'Queens'.

 

A photo posted by martreker (@martreker) on Aug 17, 2015 at 3:12pm PDT

Coverbeeld: Facebookpagina WTF