'Met deze "equality tee" laat je je trots en steun voor Trump zien', staat te lezen in de webshop van de officiële Trump-campagne. De T-shirts kosten zo'n 30 dollar (5 dollar extra als je een XXXL-versie wilt), maar de buttons met dezelfde opdruk zijn echt een koopje: slechts 5 dollar!

Trumps twee gezichten
De regenboogshirts worden niet door iedereen met open armen onthaald. Trump lijkt de LHBT-gemeenschap namelijk een zeer lauw hart toe te dragen. Zo heeft hij beloofd het openstellen van het huwelijk te willen terugdraaien, is hij voorstander van de omstreden toiletwetten in North Carolina en wil hij religieuze groepen toestaan om homo's te discrimineren. Bovendien is een van zijn adviseurs Michele Bachmann, een zeer felle tegenstander van LHBT's en hun rechten.

#Twinks4Trump
Begin dit jaar startten jongeren in Amerika het parodie-account Twinks4Trump op Twitter. Het account had in no-time 3000 volgers. Honderden tweets met 'daddy'-berichtjes werden naar Trumps account gestuurd en een twink-kledingcollectie volgde. Of Trump er zelf blij mee is? Dat valt te betwijfelen. 

Hillary's mannen
Ook voor Trumps tegenstander is er support uit onverwachte hoek. Model Eric Turner startte onlangs de campagne 'Hunks for Hillary'. Het idee is hetzelfde, maar de Hillary-fans pakken het net wat groter aan. Bovendien is Hillary's staat van verdienste wat betreft LHBT-rechten beter. Hoewel ze eerst nog aarzelde over het openstellen van het huwelijk, is ze inmiddels uitgesproken voorstander. Tijdens New York Pride in juni liep ze met haar hele campagneteam mee in de optocht.

Bron: Pinknews / Coverbeeld: Webshop Donaldjtrump.com