De mannensauna 'Wellness Strictly for Men' werd op 21 maart vorig jaar geopend door V. en Van W. Het huurcontract werd door beide mannen ondertekend op persoonlijke titel, maar de huur werd nooit overgemaakt. Nu is de sauna volgens BN De Stem in allerijl leeggehaald, nadat er een cameracrew van Opgelicht?! op de stoep stond bij de onderneming.

Verborgen gebreken
Eerder gingen de eigenaren van zowel de sauna als het monumentale pand waar het koppel in woonden al naar de rechter om de achterstallige huur af te dwingen. De gedaagden lieten toen weten dat de gebouwen ernstige gebreken vertoonden en dat zij daarom de huur hadden opgeschort. Nu lijkt het het stel toch te heet onder de voeten te zijn geworden. De pandeigenaren hebben meteen alle sloten vervangen. 

Runaway grooms
BN De Stem schrijft dat het stel het ook erg bont heeft gemaakt buiten Oostenhout. Zo trouwde het stel in Rotterdam, maar de rekening van het bruiloftsfeest werd nooit betaald. In België heeft Van W. nog dertig maanden gevangenisstraf openstaan voor het bedreigen van zijn schuldeisers. Bij de rechtszaak liet hij verstek gaan, maar hij tekende wel beroep aan.

Bron: 112 Brabant Nieuws / Coverbeeld: Google Streetview