Leave Britney Alone!
Kennen we 'm nog? Model/zanger/YouTuber/ex-pornoster (wat heeft hij niet gedaan?) Chris Crocker – die wereldwijd bekend werd met dit pareltje – heeft een nieuw nummer gedropt. 'Low Key' is een zwoele dansplaat en het eerste wat hij van zich laat horen sinds zijn laatste album Full Frontal.

Singer turned actress
De nieuwe video van Meghan Trainor is zeker de moeite waard. Voor het nummer 'Better' van album Thank You slaat de zangeres de handen ineen met rapper Yo Gotti. Geen kneiterzoet popdeuntje, maar een serieus nummer met een mooie videoclip. We zien hoe Meghans alcoholistische opa langzaam aftakelt, terwijl Meghan hem probeert te redden. Bonuspunt voor het acteerwerk!  

Melkmeisje
Got milf money? In plaats van een nieuwe single heeft Fergie's management besloten een EP uit te brengen. Vinden wij helemaal niet erg. Niemand minder dan dj Jodie Harsh werkte mee aan een nieuwe versie van 'M.I.L.F.$.' Yass! 

Lekker broekje
De Braziliaanse zanger Gabriel Fontana woont in Zweden en heeft daar ook meegedaan met het broertje van Swedish Idol. De video bij zijn eerste single 'Electric' is tamelijk hysterisch. Het nummer begint een beetje zwak, maar op dat refreintje wil toch iedereen dansen? Zo fout dat het geweldig is.

Moois uit Moldavië
In 2012 deed hij voor Moldavië mee aan het Songfestival, nu komt Parfeny met het nummer 'Haina Evei'. We kunnen er niets van verstaan, maar het klinkt wel erg goed (plus wat is hij knap!). De naakte vrouw in het bad is trouwens Olia Tira. Zij heeft ook een keer voor Moldavië meegedaan aan het Songfestival! Namelijk in 2010, met het nummer 'Run Away'.

$lutpop
Er is meer muziek vanuit het oosten. 1.000.000-zangeres Alexandra Stan is terug van weggeweest met lekkere slutpop-muziek! Wekelijks lijkt ze nieuwe platen uit te brengen en Ciao is het nieuwste nummer. Een chille dansplaat om je weekend goed door te komen. 

It's Fridaaay
En dan nog even dit: kennen we Rebecca Black nog? De zangeres die kei-hard werd afgemaakt op social media na de release van het nummer 'Friday'. Kleine meisjes worden groot. Ze heeft onlangs haar nieuwste (jawel, ze maakt nog steeds muziekjes) single uitgebracht en guess what? Die klinkt niet eens zo slecht! 

Heb jij een prachtig popdeuntje dat hier niet mag ontbreken? Laat het ons weten via redactie@gay.nl!