PhiPhi kleurt erop los 
De eerste video van RuPaul's Jaremi Carey (Phi Phi O'Hara) is nog nét safe for work. In de video zien we hoe Jaremi model Stevie-Ray Vance helemaal onderkleurd terwijl hij tevreden in zijn jockstrap ligt te wachten op bed. Yum! Het is de eerste single van zijn komende album Fever Heart. 

Snoepje van de week
De knappe singer-songwriter Shawn Mendes is terug met een nieuw album. Mooiste nummer van Illuminate? Wij denken 'Honest'. 'Don't Be A Fool' en het hitje 'Mercy' zijn ook heel erg fijn. Hit! 

Till The World End 2.0
Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Gaga's nieuwe videoclip. Ze heeft na twee jaar eindelijk weer een popnummer uitgebracht. De video bij Perfect Illusion doet ons een beetje aan die van Britney Spears denken, maar hij is alsnog de moeite waard! 

Jamala who?
Het is alweer vier maanden geleden dat Jamala het Eurovisie Songfestival won voor Oekraïne. Toch leek het de zangeres een goed idee om met een video te komen. Hiermee probeert ze alsnog een wereldhit te scoren. De video is net zo mysterieus als het nummer. 'Iedereen moet z'n eigen ding uit de video halen', aldus Jamala. 

Gwen Stefani goes Trolls?
Justin Timberlake scoorde al een kneiter van een hit met de soundtrack van de Trolls-film. 'Can't Stop The Feeling' kregen wij in ieder geval niet meer uit ons hoofd. Nu is het hele album van de film uit en niemand minder dan Gwen Stefani zingt mee op 5 (!) nummers. Vooral 'What U Workin' With?' is heel erg fijn! (New Girls' Zoeey Deschanel covert Lion Richie's 'Hello'. Ook zeker uit luisteren waard). De film is trouwens vanaf 12 oktober te zien in de bioscoop. 

Turkse slutpop
Een Oosters-slutpop liedje mag natuurlijk niet ontbreken. Deze week de Turkse zangeres Tuğba. Wij hebben geen idee wat ze zingt, maar dansen willen we hier zeker op. En zijn de mannen niet heerlijk?

Lil' Poundcake strikes again
Alaska Thunderfuck is lekker bezig. Ze showde Lil'Poundcake al op de catwalk bij RuPaul's All Stars en heeft er nu ook nog eens een nummer met videoclip voor uitgebracht. Zeker kijken want porno daddy's Rocco Steele en Boomer Banks spelen een rolletje.

Heb jij een prachtig popdeuntje dat hier niet mag ontbreken? laat het ons weten via redactie@gay.nl