1: De Nachttempel 
Winq organiseert in samenwerking met Bo Productions De Nachttempel. Met drie verschillende stages en grote namen als 5IVE, Sharon Doorson en the one and only Sophie-Ellis Bextor belooft het een waanzinnige avond te worden. Het feest verhuist voor deze tweede editie naar het industriële Pakhuis West.

1 oktober - Pakhuis West, Amsterdam 

Danserette Classic
Danserette vierde onlangs nog haar 10-jarig jubileum in Paradiso. Op 1 oktober kun je naar Danserette Classic in Akhnaton, Amsterdam. Dans je kapot op de lekkerste disco- en dancemuziek van de jaren 70, 80, 90 en nu!

1 oktober - Akhnaton, Amsterdam 

Damage Party
Op zoek naar een (iets?) ruiger feestje? Allicht kom je bij Damage in Radion Amsterdam aan je trekken. Voor deze editie vliegen ze dj's William Sizen Bell (draaide tevens op de Gay.nl Pride Party) en Adam Turner uit het Verenigd Koninkrijk over laten vliegen. Wederom is er een grote fully equipped darkroom aanwezig. 

1 oktober - Radion, Amsterdam 

Bear-Nercessity
Bears en bear-lovers opgelet! Bear-Necessity strijkt weer neer in Club Air! Het rugbythema belooft veel goeds. Zo is bijvoorbeeld het Amsterdamse gay rugbyteam (de Amsterdam Lowlanders) aanwezig! Dat betekent dus genieten van heerlijk gespierde mannen. Yum!

1 oktober - Club Air, Amsterdam 

Matinée Gold 
Dit populaire feest uit Ibiza komt naar Amsterdam! Matinée Gold wordt een extravagant feestje. Met dj's als Lydia Sanz, Flavia Zarza en Elof de Neve wordt het een onwaarschijnlijk fijn feestje.

1 oktober - Panama, Amsterdam 

 

Wil jij kaartjes winnen voor een van de vijf feesten? Stuur dan een mailtje naar win@gay.nl met jouw profielnaam en het feest van je voorkeur en wie weet zien we je daar!

Coverfoto: Chantalle Laurent