Roemeense pop

Na de release van haar laatste nummer 'Heaven' en het album Inna is de Roemeense popdiva Inna terug met een nieuw nummer. 'Say It With Your Body' brengt ons weer eventjes terug in de zomer. Het lekkere nummertje is het eerste voorproefje van haar nieuwe album. Waarschijnlijk vanaf dit najaar op Spotify en iTunes. 

Eindelijk Voice-succes 

In 2014 werden ze de vijfde winnaars van The Voice of Holland, maar een album kwam er maar niet. Nu, twee jaar later, hebben de zusjes Vol hun eerste album uitgebracht. We Got This staat vol radiovriendelijke nummers. De dames van O'G3ne zijn afgelopen week begonnen met een theatertour. De tour door heel Nederland was binnen de kortse keren volledig uitverkocht. 

Zweedse electropop

Oke: niet de beste zanger, maar Boris Jelic is wel een lekker hapje. De Zweedse zanger (die vaker zonder dan met kleding op de foto gaat) heeft een nieuw nummertje uitgebracht. 'Tea' is de opvolger van zijn eerste album Rebellion. Het klinkt een beetje als een mix van Lindsay Lohan in haar drugged-periode en Alaska Thunderfuck. Guilty pleasure! 

G.R.L. als trio?

Meiden-popgroep G.R.L. begon als een groot succes: samen met Pitbull scoorde ze de hit 'Wild Wild Love'. Ook opvolger 'Ugly Heart' werd een grote hit. De formatie kon niet anders dan een succes worden. Tot het moment dat naar buiten kwam dat G.R.L-member Simone Battle zelfmoord had gepleegd. Vreselijk nieuws waarna de overige vier meiden het nummer 'Lighthouse' als tribute uitbrachten. De groep stopte vrijwel direct met optreden. Twee jaar later hebben twee van hen toch besloten door te gaan. Met Jazzy Mejia als derde lid hebben ze het nummer 'Kiss Myself' uitgebracht. 

Lekker hapje

Eindelijk! Bad Guy Robbie Williams komt weer met een nieuw album! 'Party Like A Russion' heeft een geniale videoclip die je gezien moet hebben. Zijn album Heavy Entertainment Show komt in november uit. 

Heftig leuk dansjes 

'İki Çift Laf', wat zoiets als Twee Woorden betekent, is het eerste nummer van de Turkse zangeres Hande Ünsal. De knappe 24-jarige Hande brengt daarmee een heerlijk nieuw slutpop liedje op de wereld. De bloemenmuur-scene doet ons wel een beetje denken aan een videoclip van Lady Gaga.

Niall goes solo 

Na de breuk van One Direction kwam Zayn Malik al met een succesvol album. Nu heeft ook Niall Horan een eerste liedje gelanceerd. 'This Town' is een schattig gitaarliedje. Hij houdt vast aan de sound waar hij beroemd mee is geworden. Enthousiast? Begin volgend jaar komt zijn eerste solo-album!