Even proeven van Joanne
Over twee weken komt Gaga met haar nieuwe album Joanne, maar de zangeres gaf al een miniconcert in Nashville. Ze zong countrysong 'Sinner's Prayer', het heerlijke uptempo 'A-Yo' en het emotionele 'Million Reasons'. Dat laatste nummer is ook haar nieuwste single. Tranentrekkertje hoor! 

Loca loca loca
Kennen we Becky G nog? Deze latina had twee zomers geleden een hit met de single 'Shower'. Inmiddels heeft ze zich helemaal op de Spaanse markt gestort en daarvan is 'Mangú' het nieuwste pareltje. Willen wij best een zwoel dansje op doen. 

Give me Murs
Naw, wat een schattig nummertje van onze favoriete Brit! 'Grow Up' is de tweede single van Olly Murs' album 24 HRS. Op het album moeten we nog wel even wachten, dat komt pas in november uit.

JoJo is back!
Pak de zakdoekjes er maar bij! De Amerikaanse zangeres JoJo neemt ons met haar nieuwste nummer 'Music' terug din de tijd. Door een enorme ruzie met haar platenlabel kon de zangeres jarenlang geen nieuwe muziek uitbrengen. Gelukkig is daar nu een einde aan gekomen en ligt haar nieuwste album Mad Love volgende maand in de schappen. Meer van JoJo horen? Luister dan even naar dit nummertje

Popgroepmeisje 
Waarschijnlijk heb je nog nooit van Vanessa White gehoord. Zonde! De Engelse zangeres zat jarenlang in de meidengroep The Saturdays. Die groep scoorde tot een paar jaar geleden grote hits in het Verenigd Koninkrijk. Vorig jaar besloot de zangeres solo verder te gaan. Ze bracht de EP Chapter One uit, die helaas niet heel goed ontvangen werd. Nu is ze terug met het nummer 'Low Key'.

Gebaren met John
Een echte video is er nog niet, tot nu toe moeten we het doen met de lyricsvideo van John Legends nieuwe single 'Love Me Now'. Daarin is te zien hoe verschillende mensen de liefde uitbeelden door middel van gebarentaal. Leuk feitje: op de singlecover is zijn vrouw Chrissy Teigen te zien!

Weg van de kerk
Het wil niet echt lukken met de carrière van de Amerikaanse zangeres Britt Nicole. Ze begon haar zangcarrière in de kerk en bracht daarna drie albums uit. Allemaal niet écht succesvol. Misschien dat het lukt met haar nieuwste album? Britt Nicole klinkt in ieder geval lekker poppig.

Heb jij een prachtig popdeuntje dat hier niet mag ontbreken? Laat het ons weten via redactie@gay.nl!