No T no shade, henny!
Calm down! Je vindt hier geen spoilers over de finale van All Stars II, maar de nieuwe single van Alaska Thunderfuck moet je even zien. 'The T' is vreselijk fout, maar ook vreselijk heerlijk. Adore Delano zingt een regeltje mee en de andere queens van RuPaul's All Stars zijn ook van de partij. Wist je trouwens al dat Alaska een nieuw album heeft? Als je 'The T' leuk vindt, geef Poundcake dan zeker een kans. 

Cursusje Engels
Eerder zat deze zangeres in de girlband Heaven, nu probeert ze in haar eentje succesvol te worden. Een cursusje Engels kan geen kwaad, want we verstaan er geen woord van. Het mag de pret niet drukken, want het is een fijne plaat. En die lekkere vent? Dat is het Turkse model Erhan Paşa Güçlü. Nom.

Songfestivalsensatie 
It's all because of youuuu, kennen we de Zweedse zanger Robin Stjernberg nog? In het jaar dat Anouk Nederland op de kaart zette bij het Songfestival, werd Robin veertiende. Hij heeft nu een nieuwe single uitgebracht. 'Rain' klinkt zoals een popliedje van nu zou moeten klinken. Zou hij het nog een keer voor Zweden gaan proberen in mei?

Fins prinsesje 
Vorig jaar bracht de jonge Ella Sanoo haar debuutsingle 'Leave This Town' uit. Inmiddels is de zangeres terug met opvolger 'Magic Call'. Met een Ellie Goulding-sound gaan we zeker nog veel van dit duistere prinsesje horen. 

De comeback van Nicole?
Wie kan zich de laatste single van Nicole Scherzinger nog herinneren? Juist. Niemand. De ex-Pussycat Doll heeft officieel nog geen nieuwe single uitgebracht, maar een nummer van haar toekomstige derde studioalbum is per ongeluk gelekt. 'One More Shot' is een lekker krachtig popnummer. 

Nom Nom Anton 
Het lekkerste hapje van Zweden? Absoluut Anton Ewald. Hij heeft zo'n dertig keer geprobeerd zijn thuisland te vertegenwoordigen tijdens het Songfestival, maar helaas voor hem lukte het geen een keer. Nu heeft hij zijn artiestennaam veranderd in Anton en het duistere nummer 'Devil' uitgebracht. Ranzige clip incluis. Gelukkig voor ons is de zanger naakt te zien in de video.

Meer Roemeense slutpop 
Krijgen wij ooit genoeg van Roemeense slutpop? I don't think so! Lidia Buble kwam onlangs met het nummertje 'Mi-e bine'. Geen idee wat ze zingt, maar het klinkt lekker zwoel. 

Fifth Harmony-meisje goes solo 
Na een single met het lekkere hapje Shawn Mendes heeft Camila Cabello opnieuw een nummer zonder haar meidengroep Fifth Harmony uitgebracht. Voor 'Bad Things' heeft de zangeres de handen ineen geslagen met rapper Machine Gun Kelly. Zou ze vaker moeten doen!