Twee voor de prijs van een
'Ik denk dat je twee voor de prijs van een krijgt', vertelt de dragqueen. Er waren al vaker politieke partijen naar haar toegestapt om te vragen of ze kandidaat wilde zijn voor hun partij, helemaal na het Ierse referendum over het openstellen van het huwelijk voor paren van hetzelfde geslacht. Panti was het gezicht van de YES-campagne.

Schandalen 
Meestal reageerde Panti lacherig op de vraag of ze de politiek in wilde. 'Ik heb voor de grap gezegd dat ik het goed zou doen bij de Ierse presidentsverkiezingen. Ik zei dat ik het wel goed zou doen omdat ik goed kan speechen en het goed doe op foto's.' Bang voor schandalen hoeft ze in ieder geval niet te zijn. 'Mijn leven is een open boek. Alle slechte dingen over mij zijn al verteld.'

She kids you not
De geliefde dragqueen heeft laten weten dat het geen grap is. Er zijn serieuze gesprekken gaande over een presidentieel kandidaatschap voor de verkiezingen in Ierland. Panti moet wel nog even wachten. De huidige president Michael D Higgins zit nog tot 2018 zijn termijn uit.

Bron: Irish Central | Coverfoto: Wikipedia