Leven na het Songfestival
De Australische zangeres Dami Im werd vorig jaar tweede tijdens het Songfestival met het prachtige 'Sound of Silence'. Met haar nieuwe hit 'Fighting For Love' had Dami het Songfestival waarschijnlijk met twee vingers in haar neus gewonnen.


So you think you can sing?
Al van Sigourney K gehoord? Ze deed een paar jaar geleden mee aan So You Think You Can Dance en dat is terug te zien in de videoclip van haar nieuwste single 'Sniper'. In eerste instantie zou niemand minder dan Sean Paul meerappen op haar single, dat is uiteindelijk 'soundalike' R. City geworden. Dit wordt een hit!

Riri en Donnie D.
Rihanna slaat de handen ineen met DJ Don Diablo voor haar nieuwste single 'Love on the Brain'. Het nummer, afkomstig van haar laatste album Anti, is misschien nog wel veel fijner door deze remix. 

Kan het nog fouter?
Wij denken van niet. Koen van Dijk ken je misschien van de serie Niet lullen maar poetsen, waarin hij samen met ex-bestie Gigi de snob uithing in Rotterdam. Momenteel schitter hij in SBS-realityserie Queens of the Jungle. Zijn eerste single is zo verschrikkelijk fout dat-ie weer leuk is en heeft een lekkere 'Drank & Drugs'-beat.   

Shaken met Andreea
De Roemeense Andreea D en rapper Veo verzorgen het onverstaanbare Oostblokknallertje van de week. Sletterige beats, dito pakjes, felle kleuren en steenkolenengels. We like! 

Meer Glitterpop? Abonneer je op onze playlist op Spotify!