Jedward is back!
Kennen jullie Jedward nog? De twee twinkjes die voor Ierland zowel in 2011 als 2012 meededen aan het Songfestival? Ze hebben hun haar wat kinky kleurtjes gegeven en een nieuw nummertje uitgebracht. And guess what? Het is verrassend lekker! 

Blind verlangen
De Roemeense Dima heeft de handen ineen geslagen met blinde zangeres Amna. Geen snel popnummer, maar wel gezellig, dit liefdesduetje.

Middelvinger naar Trump
De dames van Pussy Riot vieren de vagina! 'Straight Outta Vagina' is een reactie op uitspraken van Donald Trump. 'Ik denk dat het idee van krachtige vrouwelijke seksualiteit veel groter is dan welke populistische, megalomane man dan ook. De vagina is belangrijker dan Trump', aldus Pussy Riot-lid Nadya Tolokonnikova. Mooi gezegd, meid!

X-Factor Royalty
In Engeland won Louisa Johnson vorig jaar The X Factor. Haar eerste single 'Forever Young' werd een klein hitje. De single die ze daarna met Clean Bandit uitbracht scoorde keihard. Nu is ze klaar voor een grotere solocarrière. 'So Good' is het eerste voorproefje daarvan.

Lekker theatraal
De heerlijke Loïc Nottett behaalde voor België een mooie vierde plek tijdens het Songfestival in 2014. Na zijn hitsingle 'Rhytmn Inside' bleef het echter stil. Twee jaar later is er een vervolg. 'Million Eyes' is een nogal dramatisch nummer met een zo mogelijk nog dramatischere videoclip.

Turkse slutpop 
Een flinke beat, sexy dansers, vuurartiesten en fijne, nietsverhullende outfitjes. De nieuwe single 'Süper Kahraman' van de Turkse Fulin is wat ons betreft een waar feest.

Meer Glitterpop? Abonneer je op onze playlist op Spotify!Heb jij een prachtig popdeuntje dat hier niet mag ontbreken? Laat het ons weten via redactie@gay.nl!