Hollands glorie
De Nederlandse YouTuber Tekse is lekker bezig. Afgelopen weekend gaf ze twee optredens die binnen twee dagen waren uitverkocht en haar hit met Mr. Polska is al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Nu heeft ze ook haar eerste EP Opnieuw uitgebracht. Vooral gelijknamige titelsong 'Opnieuw' is een heel fijn nummertje.

 

Krista brings sexy back
Krista Siegfrids werd beroemd door haar deelname aan het Songfestival in 2013. Daar zoende ze een vrouw op een podium, een actie die ervoor zorgde dat het programma in Turkije van de buis werd gehaald. Na een album en een paar singeltjes is de Finse zangeres nu terug met een nieuw plaatje: 'Be Real'! 

Hier met die zomer!
Zit je middenin een herfstdip? Of mis je gewoon de zomer? Daar kan Danny Romero iets aan doen! In het zomerse 'No Creo en el Amor' zingt de 21-jarige Danny dat hij niet in de liefde gelooft. Nou, daar willen wij best verandering in brengen als we hem zo zien! 

Bonnie blijft het proberen
Ze schreef grote hits voor Katy Perry en Britney Spears, maar haar eigen zangcarrière wil nog niet zo van de grond komen. Behalve single 'American Girl' eindigden geen een van haar nummers in de hitlijsten. Nu probeert ze het toch nog maar een keertje met het nummer 'Easy' van haar EP Bombastic. Klinkt eigenlijk best wel fijn!

Turkse lekkernij 
Nom! Wat ziet Behzat Uygur er heerlijk uit. De Turkse zanger is nog niet zo heel bekend, maar wij zien hem wel een keertje naar het Songfestival gaan (mits Turkije besluit weer mee te doen). Dit is op en top Europop! 

 

Meer Glitterpop? Abonneer je op onze playlist op Spotify!