Het zusje van
Kennen we Noah Cyrus al? Wie wist dat het zusje van Miley en de jongste dochter van countrylegende Billy Ray ook een gouden keeltje heeft? Noah heeft haar eerste single uitgebracht met de Britse zanger Labrinth. Erg spooky en (gelukkig) heel wat anders dan de muziek die zus- en vaderlief hebben uitgebracht.

Jankbaby
Melanie Martinez werd in Amerika bekend door haar deelname aan The Voice. Ze creëerde een bizar baby alter ego en dat levert heerlijke muziek op. Vind je haar nieuwste single 'Pacify Her' een fijn liedje? Luister dan zeker ook haar album Cry Baby.  

 

Romantische Balkanpop
De Turkse İlyas Yalçıntaş werd twee jaar geleden ontdekt door zijn deelname aan de Turkse X-Factor. Hij kwam begin dit jaar met een album en heeft nu een videoclip bij zijn nieuwste single 'Bu Nasil Veda'. 

De lekkerste man van Italië
Hij is terug! Met het nummer 'L'Essenziale' deed Marco Mengoni in 2013 mee aan het Songfestival. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Inmiddels heeft hij verschillende Spaanse en Italiaanse singles op zijn naam staan. Op 9 december staat Marco in de Melkweg. Nu kun je vast genieten van een duet met de prachtige, Italiaans-Duitse zangeres Grace Capristo.

Glorieuze dagen
De dames van Little Mix gaan lekker. Onlangs hebben ze hun vierde album Glory Days uitgebracht. Op het album vind je onder andere een duet met Charlie Puth en hitsingle 'Shout Out To My Ex'. Wil je Little Mix live zien? Op 3 juni staan ze in de Heineken Music Hall.

 

Achtste van Europa
Het is je waarschijnlijk totaal ontgaan, maar gistermiddag hebben de meiden van Kisses meegedaan aan het Junior Eurovisie Songfestival in Malta. Een meisje uit Georgië won het hele circus en ook Jedward, de hysterische tweeling uit Ierland, was van de partij. De vrolijke Nederlandse meiden werden achtste van zeventien deelnemers. 

Meer Glitterpop? Abonneer je op onze playlist op Spotify!