Het Koreaanse merk LG organiseerde een opmerkelijke battle of the sexes: wie stofzuigt er beter, mannen of vrouwen? Vooraf toonde onderzoek onder 1800 vrouwen en mannen aan dat zestig procent van de vrouwen ervan uitging dat zij de betere waren. Er stond dus prestige op het spel.

En sorry jongens, de dames kregen gelijk. (Ondanks de tomeloze inzet van de Winq-redacteur.) Daarom vertellen we je hieronder hoe je als stofzuigende man een verpletterende indruk kunt maken op je gasten (m/v). 

Follow me!
Stofzuigen doe je niet in gezelschap. Tenzij je een stille hint wilt geven dat het tijd is om op te stappen. Maar voor de bezitter van een LG CordZero stofzuiger is de verleiding groot om het een keer wél te doen. Om te beginnen, er is géén snoer. Dat maakt indruk bij het opstarten van de betrouwbare (tien jaar garantie!) Smart Inverter Motor in de CordZero. En dan spreek je de magische woorden: ‘Follow me!’ Want dankzij de ingebouwde RoboSense™ technologie hoef je deze slimme stofzuiger niet te trekken. Hij volgt je op precies de juiste afstand naar alle uithoeken van je huis. De superkrachtige 80 volt Powerpack™ accu is goed voor veertig minuten non-stop draadloos stofzuigen. De oplaadtijd is vierenhalf uur. Maar dat gebeurt natuurlijk buiten zicht in de spreekwoordelijke bezemkast.

Goed stofzuigen is één ding. Het verzamelde stof willen we ook zo gemakkelijk mogelijk kunnen afvoeren. Daarvoor ontwikkelde LG de Kompressor™ technologie. Het opgevangen stof wordt in de stofbak compact bij elkaar gedrukt, waardoor er véél meer in kan en het legen geen stofbende veroorzaakt. Applaus is verzekerd na de demonstratie.

De CordZero is trouwens ook leverbaar als twee-in-één design vloerzuiger/kruimeldief, die in no-time van en op de steel kan worden geklikt. Ideaal ook voor auto en boot.

Kijk voor de complete CordZero line-up op www.lg.com/nl/stofzuigers