Who's back, back again?
The Queen of BritPop is terug! Jessie J heeft voor cosmeticamerk Make Up Forever een nieuw nummer uitgebracht. De video van 'Can't Take My Eyes Of You' brengt ons helemaal terug in het Domino-tijdperk. Er gaan stevige geruchten dat Jessie begin volgend jaar met een nieuw album komt. 

Is dit de Russische Songfestivalinzending?
Russische zangeres Diana D komt met het verrassend leuke nummertje 'Love'. We kunnen er nauwelijks een woord van verstaan, maar het refreintje bekt lekker mee. Eerder deze maand bracht ze ook al een fijn nummertje uit. Misschien het Songfestival overwegen?

Een dag geen Sia is een dag niet geleefd
Er lijkt geen dag voorbij te gaan zonder een nieuw nummer van Sia. En yes! Ook vandaag is het weer raak. De zangeres heeft een nummer geschreven voor de film The Eagle Huntress en dat is lekker dramatisch. 

 

Ons Zweedse snoepje is er weer
Wie wordt er nu niet blij van een nieuwe video van de Zweedse Måns Zelmerlöw? Ook al houd je niet van zijn muziek, de looks zijn voldoende. Binnenkort komt ons Måns met een nieuw album.

Wooh! A very Kylie christmas!
Langzaam maar zeker probeert Kylie de nieuwe Mariah te worden. Afgelopen week kwam alweer haar tweede kerstalbum uit. Kylie Christmas: Snow Queen Editon bevat zes nieuwe nummertjes. 'At Christmas' is een van onze favorietjes. Fijn hoor!

Meer Glitterpop? Abonneer je op onze playlist op Spotify!