Mencarestore verkoopt als enige in de Benelux de exclusieve merken 4VOO en VITAMAN. 4VOO is een van de meeste exclusieve mannenverzorgingsproducten ter wereld. Ze verkopen o.a. 'guyliner', een eyeliner voor mannen, maar ook een foundation in een lichte tint voor mannen en producten tegen wallen. VITAMAN biedt verzorgingsproducten tegen een lager prijsje.

VITAMAN Gezicht & Lichaam cleaner
De gezichts- en lichaamsgel van VITAMAN heeft een lekker neutrale geur. De subtiele citrus-extracten zorgen voor een vleugje wellness. Het product revitaliseert de huid en verwijdert stof, onzuiverheden en overtollig sebum (talg). De gel is ook goed voor bebaarde heren! Je baard wordt er namelijk heerlijk zacht van.

VITAMAN Gezicht & Lichaam Cleaner met Organische Citroen Mitre 
€ 28,00

VITAMAN Gezichtsmoisturizer
Een droge huid? Probeer dan de lichaams- of gezichtsmoisturizer van VITAMAN. Het product ruikt heerlijk fris door de toevoeging aloë vera en blauwe cypres. Daarbij trekt de moisturizer meteen in de huid. Hij is ook perfect bij een door de zon beschadigde of vermoeide huid.

VITAMAN Face Moisturizer met Aloe Vera, Grass Lily en Blue Cypress 
€ 32,00

Winactie
Wil jij een stukje wellness thuis? Stuur dan een mail met je naam, gebruikersnaam en adres naar win@gay.nl o.v.v. 'VITAMAN' en wie weet krijg jij rond Kerstmis een fijn pakketje thuisgestuurd!