FunHouse - Christmas Edition
Een extra grote én lange editie van FunHouse dit weekend. Je kunt tot negen uur in de ochtend doorfeesten op de lekkerste beats van DJ Sharon-O-Love en Max del Principe. Als bonus speelt ook pornomodel Alejandro Alvarez plaatjes. 

17 december, Westerliefde & Westerunie - Amsterdam 

10 Jaar Galerie MooiMan male-art 
Tien jaar geleden werd het Groningse Galerie MooiMan door de burgemeester van Groningen Jacques Wallage geopend. Een galerie waar de man als thema centraal staat. In tien jaar zijn er ruim 51 exposities geweest. Zaterdag wordt dat gevierd.

17 december, Galerie MooiMan - Groningen

WinterPANN 'First Class Cruise'
Natuurlijk mag ook dit jaar het WinterPANN-gala niet ontbreken in deze lijst. Het laatste PANN-feestje van 2016 wil je natuurlijk niet missen. 

17 december, Winkel van Sinkel - Utrecht

Fancy Friday with Patty Pam-Pam
Ook deze vrijdag is het weer tijd voor de Fancy Friday in de Queers-bar. De Limburgse queen Patty Pam-Pam is dit weekend je host! Verwacht dus een hysterische avond. 

16 december, Queers - Amsterdam

 

Queer aan Zee
Hier aan de kust, de roze kust! Zo vlak voor de feestdagen kun je bij Queer aan Zee nieuwe mensen ontmoeten. Voor iedereen die zich thuis voelt binnen de LHBTQIAP-gemeenschap. Vanaf 4 uur in De Maatschappij. 

17 december, De Maatschappij - Scheveningen 

I Will Survive: A Merry Mariah!
Het kerstseizoen wordt door Club NYX afgetrapt met een feestje in het teken van de Queen of Christmas: Mariah Carey. Wij hopen stiekem dat de classic 'All I Want For Christmas Is You' minstens vijf keer wordt gedraaid. 

17 december, Club NYX - Amsterdam

Coverfoto: Leonel Piccardo