Een deel van het interview met Thomas Cammaert las je al op onze site. In het blad vertelt hij over zijn deelname aan Wie Is De Mol in het nieuwe seizoen. En over zijn rol als drag queen in het toneelstuk De Meiden.

Aidsmonument
Verder blikken we terug op de onthulling van het Aidsmonument op 1 december, in Amsterdam. Wim Bos van Mr. B, Angela Groothuizen, Frank Sanders en ontwerper Sefan Stefan Silvestri blikken terug op de jaren tachtig, toen de aidscrisis zijn hoogtepunt (dieptepunt) beleefde.

Two dads and a baby
Twee vaders, een anonieme eicel, een Thaise draagmoeder met een baby die Carmen heet. Het lijkt het begin van een mooi regenboogfamiliesprookje, totdat de draagmoeder besluit de baby niet af te willen geven aan een mannelijk koppel.

Liefde op de werkvloer
Werk en privé gescheiden houden? Dat is soms niet echt een keuze. Want wat als je verliefd wordt op een collega? Winq zocht acht mannen op die hun gevoel volgden en hun geluk vonden.

Boemelen en eilandhoppen in subtropisch Japan
Japans twee zuidelijkste provincies, Kyushu en Okinawa, liggen een beetje buiten de geijkte toeristische routes. Met een luxetrein en een Hawaï-achtig trefpunt voor de Aziatische gayscene hoopt men daar verandering in te brengen. Wij gingen alvast kijken.

On the road
Met een theaterbewerking van Beatnik-bijbel On The Road sluit Toneelgroep Oostpool een drieluik af over jonge mensen die hun plek proberen te vinden in deze roerige tijden. Beste vrienden Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Reinout Scholten van Aschat delen niet alleen het podium, maar ook de grote levensvragen waar hun personages mee worstelen. Met Winq stapten ze in de auto, op zoek naar antwoorden.

Het geheim van Petticoat
De musical Petticoat was zes jaar geleden een grote hit. Nu is er de televisieserie, die het grote NPO-succes van dit najaar moet worden. Wat maakt het verhaal over het groningse meisje dat naar de stad trekt zo verleidelijk? Winq ontleedt het geheim.

Dit is slechts een kleine greep, dus koop Winq nu.

Word lid!
Nog geen abonnement? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq inde brievenbus, plus twee favorieten van het Italiaanse herenlabel DEPOT in een luxe toilettas. Nu samen voor € 29,95. Dat is 65% korting! Waar wacht je nog op?