Greeks Come True
Geïnteresseerd in een hapje uit de Balkan? Dan zit je goed met de Greeks Come True-kalender van 2017. Twintig verschillende mannen uit heel Griekenland poseren voor prachtige landschappen in nietsverhullende outfits. Yum!

Coitus 2017
Alle twinks zijn verzameld voor de kalender van Coitus Magazine. De mannen zijn (naakt) gefotografeerd door de Engelse footgraaf Pantelis. 

Warwick Rowers
Blote billen met een boodschap. Een van de hoogtepunten van het nieuwe jaar is natuurlijk de kalender van de Warwick Rowers. Wij spraken deze maand fotograaf Angus en een van de bilpartijen roeier Tom over de kalender.  

NSMBL Herenkalender
Kennen jullie de NSMBL-kalender al? Zeker een aanrader. Op iedere maand een ander Hollands hapje. Het hele jaar kun je dus smullen van de heetste hipsters uit eigen land. 

Red Hot II
Ook dit jaar is er weer een kalender van de Britse fotograaf en muzikant Thomas Knights. Hij heeft met Red Hot II de lekkerste roodharige heren samengevoegd. De opbrengsten gaan wederom naar het goede doel. 

Your Daily Male
Voor het tweede jaar verkrijgbaar: de Your Daily Male 2017 scheurkalender van Galerie MooiMan. Een samenwerkingsproject van 52 nationale en internationale kunstenaars.

Paul De Dona 2017
Nom! Fotograaf Paul De Dona heeft twaalf prachtig gespierde mannen samengebracht om te poseren voor de 'Paul De Dona 2017 calendar: Barcelona'. Niet geheel onverwacht zijn de plaatjes allemaal geschoten in Barcelona. 

Winactie
Wil jij in 2017 genieten van Griekse billetjes? Stuur dan een mailtje naar win@gay.nl o.v.v. 'Kalender'. Zet in het mailtje je gebruikersnaam en je adresgegevens. Wie weet hangt de Greeks Come True-kalender binnenkort dan aan jouw muur!