EnSuite - New Year's Eve Bash 
Ga je NYE in Utrecht vieren? Dan moet je zeker naar Club Venue. Daar vindt namelijk voor de zevende keer het nieuwjaarsfeest van EnSuite plaats! Het enige gay nieuwjaarsfeest van Utrecht. Robert Vonk en Iek Mogadore draaien de lekkerste plaatjes. 

31 december - Club Venue, Utrecht

H.I.M New Year's Eve
Op 31 december vindt de eerste nieuwjaarseditie van H.I.M Belgium plaats. Dj Taito Tikaro, bekend van Circuit Festival draait en er zijn zelfs pornoacteurs aanwezig. Na dit feestje nog niet genoeg gedanst? Dan kun je een dag later terecht bij het nieuwjaarsfeest van La Demence in Brussel. 

31 december - Mansion, Antwerpen

FPQXL - NYE
Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het grootste popfeest van Nederland. F*cking Pop Queers Extra Large heeft een heerlijk 'Queer Cabaret'-thema. Waan je dus in het Berlijn van de jaren '20. 

31 december - Paradiso, Amsterdam 

House Of Boys - NYE
Het laatste feestje van het jaar kun je in Rotterdam vieren bij FERRY. House Of Boys strijkt daar neer. Boy Pussy en Frauleinz draaien deze avond. 

31 december - FERRY, Rotterdam 

Out & Nyx - New Year's Eve
Het belooft weer een fijn feestje te worden in Club NYX. The G-Team en Sjeazy Pearl zijn twee van de headliners. Voor deze avond heeft ook Exit Café haar deuren geopend. Extra plek om te dansen dus!

31 december - Club NYX, Amsterdam 

Beautiful People Insomnia NYE
Dit jaar in Arnhem tijdens NYE? Ga dan naar Insomnia! In De Roze Bunker wordt de nieuwste editie van Beautiful People gevierd met een nieuwjaarsthema. Gratis welkomstshotjes voor iedereen! 

31 december - De Roze Bunker, Arnhem 

Coverfoto: H.I.M / Kim Anwar