Glennis beukt je zo het ziekenhuis in
Voor een interview met AT5 denkt Glennis Grace dat het een goed idee is om midden op straat een interview te geven. Ze zit nog te vertellen dat in de Jordaan iedereen elkaar alles gunt, maar wordt verstoord door een automobilist die haar bijna aanrijdt. Dat laat de Amsterdamse Glennis niet gebeuren.


Wat kan ze hockeyen die meid
We gaan even terug in de tijd. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2008 brengt hockeyster Fatima Moreira de Melo een ode aan de topsport. Presentatrice Chantal Janzen komt het podium op met de legendarische uitspraak 'Wat kan ze hockeyen hea, die meid!'. Met die opmerking was het nog niet klaar. Een jaar later bood Chantal op eigen manier haar excuses aan. Vervolgens kwam Angela Groothuizen er twee jaar later nog even op terug. 'En dan Chantal, terug bij RTL! Wat kan ze toch zingen die meid.'


Anita heeft het allemaal niet meer onder controle
Er kon niets misgaan toen Anita Meyer de rol van Maria had tijdens The Passion in 2013. Ze zag er prachtig uit en ook haar stem was on point. Tot het moment dat Anita 'Hou me vast' van Volumia ging zingen. Als je de video start om 0.40 minuut snap je waarom. 'Niemand weet waarom er slep pap in de kou!' Professioneel als altijd deed ze alsof er niets aan de hand was. 


'Ze kunnen me beter vandaag nog onder de grond stoppen!'
Een pareltje van De Rijdende Rechter. De situatie is simpel: we hebben twee buren. Mevrouw Van de Broek en mevrouw Van de Berg. Van de Berg heeft een schutting in haar tuin waar iedereen altijd doorheen loopt. Ze is er klaar mee: er moet een hekje komen. Mevrouw Van de Broek is het daar niet mee eens en het loopt compleet uit de hand als er een uitspraak wordt gedaan door Mr. Frank Visser.


Victoria's realityshow 
De realityshow van Victoria Beckham was van korte duur. Wat eerst een serie zou worden, werd verkort tot een special van slechts een aflevering. Desondanks is Victoria Beckham: Coming To America genieten. Vooral als ze een photoshoot gaat houden (inclusief de hulp van Victoria's haar- en kledingstylist) tijdens het aanvragen van een rijbewijs. Te vinden op twaalf minuten.