Het magazine bestaat sinds 1997, vanaf 2006 werd het uitgegeven door OUT Media. 'We kijken met gepaste trots terug op de meer dan 125 edities die wij hebben mogen maken', aldus hoofdredacteur Martijn Tulp op Facebook. 'Naast de vele artikelen over uitgaan, prides, entertainment, reizen en LHBT-emancipatie, zijn we vooral erg trots op de artikelen die we maakten, die LHBT-asielzoekers hielpen met hun aanvraag voor een verblijfsvergunning. Erg mooi dat we een positieve bijdrage hebben kunnen leveren.' Lees hier het artikel met Sarjon

In de laatste editie ondervroeg Gay&Night Magazine Sarjon over hoe het hem nu afgaat. Dat kun je hier lezen.

Gay&Night goes global
In april 2007 was zanger Mika het covermodel van het magazine. Drie jaar later stond hij opnieuw in het blad. Over zijn seksualiteit had hij op dat moment nog geen harde uitspraken gedaan, maar in het tweede interview zei hij voor het eerst: 'Call me bisexual'. Hierdoor werd Gay&Night Magazine even wereldnieuws. Perez Hilton schreef erover op zijn blog en zelfs Ellen DeGeneres had het erover.

Gaga voor ze groot werd
Gay&Night interviewde Lady Gaga aan de vooravond van haar wereldwijde doorbraak, toen ze nog optrad als voorprogramma van de Pussycat Dolls. Hoofdredacteur Martijn kreeg naderhand zelfs een handgeschreven bedankbrief van Mother Monster.


Homo met een handicap
In 2013 en 2014 verscheen in Gay&Night Magazine een mooie portretreeks, waarin LHBT's met een handicap hun verhaal deelden. Het leverde ontroerende, doch hoopvolle verhalen op.

Meer hoogtepunten zijn te vinden in de 200e editie van Gay&Night Magazine die in 2014 werd uitgegeven!

Over en uit?
Geenszins. 'We komen terug met een ander magazine', aldus hoofdredacteur Martijn Tulp. Benieuwd geworden? Houd voor meer info de komende weken de Facebookpagina van Gay&Night goed in de gaten.