In de sketch, die zo’n acht minuten duurt maar het uitzitten ervan ronduit waard is, zet Melissa McCarthy Sean Spicer neer als een ontzettende driftkikker met het verstand van een doperwt die de aanwezige journalisten beledigt, natspuit met zeepsop (‘Ik zal die vieze woorden uit je mond willen schrobben!’) en aanvalt met zijn nogal koddige deskje.

McCarthy maakt met haar imitatie totaal gehakt van Spicer. Donald Trump liet weten ‘unhappy’ te zijn met de wijze waarop ze zijn chef portretteerde. Spicer zelf had ook een antwoord klaar: McCarthy zou zich de volgende keer wat kunnen inhouden met de hoeveelheid kauwgum die hij kauwt. Wat dan wel weer grappig is. Hier de beelden:

Orlando
In ander Trump-nieuws: volgens de president hebben de media nauwelijks aandacht geschonken aan de massamoordpartij in nachtclub Pulse in Orlando. 49 mensen kwamen erbij om, maar volgens Trump hebben de media de slachtpartij ‘genegeerd’. Het is de zoveelste aanval van Trump op de media.

Overigens was Hillary Clinton degene die Orlando na de aanslag een bezoek bracht. Trump liet zich niet zien. Wel zei hij direct na de aanslag: ‘Vraag je eens af: wie is de werkelijke vriend van vrouwen en de lhbt-gemeenschap: Donald Trump met zijn acties of Hillary Clinton met haar woorden? Clinton wil dat het land overstroomt met radicale moslimterroristen. Die vrouwen tot slaaf maken en homo’s vermoorden.’