Maar tegen wie gaat O'G3NE het opnemen? Een tiental andere landen heeft inmiddels hun act voor Kiev bekendgemaakt. Wij zetten de grootste kanshebbers (tot nu toe) voor je in een overzicht.

Italië stuurt Francesco 
Met het vrolijke nummer 'Occidentali's Karma' gaat Francesco Gabbani dit jaar voor Italië naar het Songfestival. Tijdens de voorrondes in Italië bracht hij een aap op het podium, later droeg hij het pak zelf ook een keertje. Nu al een grote favoriet voor de eindzege!

Gillende meiden
We hopen dat Miruna (zangeres van Timebelle) en Lucie Jones in Kiev hun outfit even met elkaar bespreken. Want wat ongemakkelijk! Tijdens de halve finale in het Verenigd Konkinkrijk en Zwitserland droegen ze bijna dezelfde velvet jurk. Op de nummers is weinig aan te merken. Lekker dramatisch. Houden we van, Apollo!

Een snoepje voor Oostenrijk
Oostenrijk stuurt dit jaar Nathan Trent naar Kiev. 'Running On Air' is een eigentijds singer-songwriternummertje. Wij zien Nathan al met een gitaartje op het podium staan. In 2010 deed Tom Dice hetzelfde. Daarmee haalde hij de finale voor België. Nathan neemt het op 11 mei op tegen O'G3NE in de tweede halve finale. 

Genoeg concurrenten! Wat denk jij? Maakt O'G3NE kans op een finaleplek met het nummer Lights and Shadows?

Coverbeeld: Robin Kamphuis