Ooit gehoord van Matthew Lowe, Scott Eastwood of Dylan Brosnan? Het zijn de zonen van Rob, Clint en Pierce, die nu zelf aan een carrière werken in Hollywood. In totaal hebben we tien voorbeelden voor je geselecteerd van Genetisch Goed Gelukt Gebroed.

Manolo Gonzalez Vergara
Om te beginnen is daar Manolo Gonzalez Vergara, zoon van Sophia Vergara (oké, geen acteur, maar als actrice bekend van Modern Family. Samen met zijn moeder speelde Manolo al eens in een commercial voor een shampoomerk. Sindsdien wordt hij gevraagd als model.

Dylan Brosnan
Val Kilmer heeft een zoon, genaamd Jack. Die werd het gezicht van Saint Laurent. Later vroeg het merk Dylan Brosnan, de zoon van James Bond-acteur Pierce. Later volgden campagnes voor Burberry. Verder timmert Dylan aan de weg als muzikant.

Brandon Thomas Lee
Pamela 'Baywatch' Anderson en Mötley Crew-drummer Tommy Lee trouwden met elkaar toen ze elkaar amper 96 uur kenden. Ze kregen twee jongens en gaven ze de namen Brandon Thomas en Dylan Jagger. Terwijl Dylan hele weekenden doorbrengt als deejay, probeert zijn oudere broer Brandon het als acteur. Beide jongens zijn inmiddels veelgevraagd als model. 

 

Soaking up some cosmic rays...

Een bericht gedeeld door Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) op

Scott Eastwood
Een van de bekendere namen in dit rijtje is Clint Eastwoods zoon Scott. Hij speelde in meer dan 20 films, met als bekendste rol die van GQ Edwards in Suicide Squad. Voor zijn rol in The Longest Ride kreeg hij twee nominaties bij de Teen Choice Awards.

Max Irons
De zoon van Jeremy Irons ken je wellicht van zijn rol als Henry Lazar in Red Riding Hood. Daarnaast is hij model, onder andere voor Mango en Burberry. In 2015 zette het blad GQ hem op de lijst van 50 bestgeklede Britse mannen.

Jack Quaid
Hij lijkt als twee druppels water op zijn vader Dennis Quaid. Het grote publiek kent hem van zijn rol als Marvel in The Hunger Games. Ook was hij te zien in de tv-serie Vinyl. Jack wil ook graag regisseren.

 

Een bericht gedeeld door Jack Quaid (@jack_quaid) op

Cordell Broadus
Met Snoop Dogg als vader zou je denken dat Cordell ook wel zou gaan rappen. Nee dus: hij is goed in American Football. Even leek hij op topniveau te gaan spelen, maar vorig jaar zomer koos hij toch voor een filmcarrière. Cordell is de jongere broer van Corde, die er onlangs voor zorgde dat Snoop voor het eerst opa werd.

Jordan McGraw
Net als Manolo Gonzalez Vergara en Cordell Broadus is Jordan McGraw geen zoon van een acteur. De vader van Jordan is namelijk niemand minder dan Dr. Phil. Jordan speelt gitaar in zijn band Hundred Handed, dat net een nieuwe single heeft uitgebracht met de titel Vibe.

 

Een bericht gedeeld door JordanMcGraw (@100jsm) op

 

Een bericht gedeeld door JordanMcGraw (@100jsm) op

Patrick Schwarzenegger
Actieheld en Governator Arnold Schwarzenegger begon zijn eigen carrière als bodybuilder en model. Zoon Patrick treedt in zijn voetsporen, al is hij niet zo extreem breed als zijn vader ooit was. Patrick speelt in films, maar heeft ook een eigen pizzaketen in Los Angeles, onder de naam Blade Pizza.

Matthew Lowe
Vader Rob was dé hartenbreker van de jaren tachtig. Matt is net afgestudeerd aan de Duke University en deelt vooral heel veel foto's waarop hij zijn hobby uitoefent: vissen.