Op de cover van het eerste nummer staat niemand minder dan zanger Jett Rebel. In een interview in het magazine praat hij openlijk over zijn verslavingen en sexualiteit. Hier een video van de fotoshoot met Jett:
(tekst loopt door onder de video)

Nederlandse versie
Attitude Nederland brengt nieuws, cultuur en entertainment, spraakmakende interviews, interessante columns, en geeft tips over het uitgaansleven. Daarnaast gaat het ook de sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en discussies niet uit de weg.

Prins William
Attitude is voor de gay doelgroep al meer dan twintig jaar het beroemdste, populairste en meest gelezen magazine ter wereld. Sinds het eerste nummer in 1994 in de UK het licht zag, sierden vele bekenden de cover van het tijdschrift dat inmiddels wereldwijd wordt verkocht. Zo prijkte Boy George op de voorkant van het eerste nummer en volgden daarna internationale sterren als George Michael, Madonna, Lady Gaga, Kylie Minogue, Robbie Williams, Naomi Campbell en Daniel Radcliffe zijn voorbeeld. De Britse prins William schreef vorig jaar geschiedenis door als eerste Britse royal ooit op de cover van een gay tijdschrift te staan.

Jett, Tofik, Tom en Tanja
Wat kunnen we precies verwachten van de Nederlandse Attitude? Onder meer een uitgebreide fotoshoot en interview met zanger en performer Jett Rebel, interviews met bekende mannen als Wouter Hamel die vertelt over zijn eerste keer in een gay bar. Daarnaast een bijdrage van oud-politicus Tofik Dibi, een interview met zwemmer én olympisch medaillewinnaar Tom Daley en een gesprek met COC-voorzitter Tanja Ineke over PVV stemmende gay mannen.

Jongere broertje
Media MANsion, het bedrijf dat achter de lancering van het tijdschrift zit, ziet het eerste nummer met veel vertrouwen tegemoet. Edwin Reinerie, uitgever van Attitude: “Met Attitude brengt Media MANsion een nieuw magazine op de markt. Met vertrouwen ook, want Attitude geniet niet voor niets al 23 jaar populariteit in alle westerse landen ter wereld. Met Attitude, Winq en gay.nl is Media MANsion nu de enige uitgever in Nederland die alle gays van Nederland wil aanspreken.”

Attitude is vanaf verkrijgbaar bij verschillende boeken- en tijdschriftenwinkels in Nederland. Een jaarabonnementje kost maar € 14,95 en met een trui van Joe Morino erbij een tientje meer: www.attitude.nl