RuPaul’s Drag Queens komen naar Nederland!

Zet allemaal zaterdag 10 juni een groot roze kruis in je agenda: die avond is bestemd voor de queens uit RuPaul’s Drag Race. Ze treden op in de Melkweg in Amsterdam.
RuPaul’s Drag Queens komen naar Nederland!
Gepubliceerd: 3 maart 2017 14:32

 Op initiatief van de internationale zender OUTtv komen twaalf sterren uit de show naar Nederland, in het kader van hun ‘Werq the World’-toer.

'Queens Werq The World 2017 Tour' wordt geproduceerd door Voss Events, Say What Entertainment, en OUTtv. Tijdens de liveshow treden bekende namen op als Alaska Thunderfuck, Alyssa Edwards, Latrice Royale, Violet Chachki en Detox.

Deze laatste scoorde in 2013 op YouTube zelfs een monsterhit met de parodiesong ‘This Boy Is A Bottom’.

De presentatie van de show ligt in handen van drag queens Bianca Del Rio en Shangela en jurylid Michelle Visage. Eveneens zullen Aja, Peppermint, Sasha Velour en Trinity Taylor, drie drag queens uit het nieuwe seizoen, de sterrencast vervoegen.

De extravagante liveshow brengt de lady’s naar België, Nederland, Scandinavië, Duitsland en Oostenrijk, de VS en Groot-Brittannië.  

‘Dit is de meest ongelooflijke en getalenteerde verzameling van queens die ooit samen getourd heeft’, vertelt Shangela, ‘We noemen dit de WERQ the World-tour, want dat is precies wat deze Drag Race sterren zullen doen voor de fans: WERQen zoals ze nog nooit eerder hebben geWERQt!’

Kaarten voor 10 juni in de Amsterdamse Melkweg koop je HIERRR.