Logo presenteerde een eerste trailer, waarin de zes mannen worden voorgesteld die korte tijd lief en leed met elkaar delen in een grote villa met een zwembad. Het is weer helemaal MTV’s Real World all over again, maar dan met zes uitbundige, op hun uiterlijk gefixeerde mannen. Dit zijn ze:

Khasan

Khasan Brailsford is danser in shows van Mariah Carey, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna en Pink, zoals te zien is op zijn instagram-account.

Jorge

Jorge liet zijn vriend en zijn baan als dokter achter in Venezuela en werkt nu in New York als marketingstateeg. Jorge is de beste vriend van Khasan. Foto’s van Jorge vind je hier.

Brandon

Brandon is fotograaf en studeert aan de University of New York. Hij is op zoek naar avontuur en liefde tijdens zijn eerste zomer op Fire Island. Zijn foto’s deelt hij vanaf dit instagram-account.

Cheyenne

Cheyenne is zakenman en model. Hij moet de verleidingen van Fire Island proberen te weerstaan om een nieuw merk te lanceren. Plaatjes hier.

Justin

Justin is een gevestigd kunstenaar in New York. Op Fire Island probeert hij buiten de gebaande paden te treden en zoekt hij naar inspiratie. Daarbij probeert hij niet vreemd te gaan, want hij heeft net een nieuwe vriend. Dit is zijn instagram-account.

Patrick

Patrick is de zesde deelnemer aan Fire Island. Hij komt net uit een relatie en probeert zijn leven weer op te pakken. Patrick is nogal excentriek in zijn gedrag, zoals hij regelmatig laat zien op Instagram.

Trailer
In een eerste trailer maken we kennis met de zes mannen.

Hoewel de Amerikaanse tv-zender Logo nog geen aflevering helemaal heeft uitgezonden, kan de realityserie nu al rekenen op kritiek. Website Queerty noemde het alvast 'een goedkoop alternatief voor Crystal Meth' en omschreef de inhoud van de realityshow als 'Speedos, screaming, social climbing, shrill shrews, soirees….'

Twitter
Nadat Logo de bovenstaande trailer uitbracht, was Fire Island trending topic op Twitter. Een greep uit de reacties: 'Dit is trash, zonde van de tijd, net nadat Sam Smith een Oscar won en die opdroeg aan gays komt Logo met deze crap, al die mannen zijn bitches, wat een stel leeghoofden, wandelende clichés, muscle queens zonder inhoud, alleen maar stereotypes', et cetera.

Klinkt als een regelrechte hit in onze oren: Oh Oh Cherso, maar dan met alleen maar hitsige mannen! Gaan we kijken?