Zalando legt normaalgesproken de focus op de dames, maar daar is nu verandering in gekomen in de vorm van James Franco. Samen komen ze met de nieuwe campagne Man Box, waar James Franco en Zalando mannen over de hele wereld willen overtuigen zich meester te maken van hun eigen stijl. 

“We zijn enthousiast om de moderne man te laten weten dat wij de plek zijn om online te kunnen shoppen. Met It’s A Man Box, willen wij aantonen dat wij begrijpen hoe mannen houden van shoppen. Niet door te zeggen wat ze moeten kopen, maar waar ze hun favoriete merken kunnen vinden. De subtiele humor van James Franco en de campagne komen samen om onze mannelijke klanten te inspireren en aan te moedigen om hun eigen stijlkeuzes te maken", aldus Carsten Hendrich, VP Brand Marketing Zalando.

De campagne, die geregisseerd is door James Franco zelf in de straten van Los Angeles, zal live gaan op 12 maart 2017. Wij hebben een paar exclusieve behind-the-scenes beelden voor onze Winq-lezers. Gaat James Franco jou overtuigen om online te gaan shoppen?

zalando

zalando