Je zult nu waarschijnlijk denken: wat een onzinnig nieuws, daar gaan serieuze media toch niet op in? Jawel dus. Van HuffingtonPost tot de Britse Independent en Today.com: allemaal schrijven ze over de gewichtsproblemen van Barbra Streisand.

Sinds de 74-jarige zangeres/actrice allerlei pannenkoekgerelateerde tweets haar timeline inslingert op Twitter is er iedere dag over Barbra’s toestand. Het begon allemaal op 5 maart met de volgende tekst:

Normaalgesproken laaft Babs zich aan 'liquids' (met of zonder alcohol?), maar na het kijken van het ochtendnieuws komt ze in actie met zwaar geschut: pannenkoeken die volledig doordrenkt zijn van superongezonde ahornsiroop.

Niet veel later stuurde ze haar volgende pannenkoekentweet het universum in:

Dus elke keer wanneer Donald Trump iets roept, stuift Barbra naar haar koelkast om zo'n zak voorverpakte pannenkoeken open te trekken. Of bakt ze ze zelf? Dat vertelt ze er dan weer niet bij...

Inmiddels is Barbra zover dat ze niet eens meer een Trumpiaanse aanleiding nodig heeft voor het eten van alweer een enorme stapel deeglappen:

Hoe loopt dit af? Komt dit goed? Is de acute gewichtstoename van Barbra voldoende om een impeachment in overweging te nemen?