Måns Zelmerlöw @ Melkweg
Onze favoriete Zweedse chameleon komt ons op woensdag 19 april verblijden in de Melkweg. Måns Zelmerlöw werd wereldwijd bekend door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2015. Hij won met zijn nummer 'Heroes'. Na zijn winst tourde hij door heel Europa en bracht hij zijn zesde album Perfectly Damaged uit, een succesvolle plaat in Zweden en de rest van Europa. Hottie Zelmerlöw blijft niet stilzitten en werkt ook aan een carrière als tv-host. Toch blijft hij de focus leggen op zijn zangcarrière. Vlak voor het einde van 2016 bracht hij het album Chameleon uit, met singles als 'Fire in the Rain', 'Hanging on to Nothing' en 'Glorious'. Deze Zweedse delicatesse wil je zeker live zien en horen!

Datum: 19/04/17
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Kaarten winnen? Stuur een e-mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Mans' en vermeld je naam en profielnaam.

En Vogue @ Paard van Troje
Als je nog nooit van En Vogue hebt gehoord, ben je duidelijk niet in de goede bars geweest. De Amerikaanse dames zijn helemaal terug van weggeweest met hun nieuwe album Electric Café. Daar hoort natuurlijk een tour bij. De dames kiezen dit keer niet voor de grote podiums, maar voor een intiem moment met hun fans. Met 'For the Love of Music' doen de dames in Nederland Amsterdam en Den Haag aan. Wij geven twee kaarten weg voor hun show in Paard van Troje in Den Haag. 

Datum: 10/04/17
Locatie: Paard van Troje, Den Haag
Kaarten winnen? Stuur een e-mail naar win@gay.nl o.v.v. 'En Vogue' en vermeld je naam en profielnaam.

Jett Rebel @ Paradiso
Het enfant terrible van de Nederlandse muziekindustrie, Jett Rebel. Vorige maand pronkte hij nog op de cover van de allereerste Nederlandse editie van gerenommeerd gaymagazine Attitude. De Hagenees bracht in 2014 zijn debuutalbum Venus & Mars uit. Een vernieuwend album dat met open armen werd verwelkomd door pers en fans. Hij mocht er prijs na prijs voor in ontvangst nemen. Nu staat hij op 15 april in Paradiso met zijn 'Super Pop Tour', waar hij zijn nieuwste nummers ten gehore zal brengen. 

Datum: 15/04/17
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Kaarten winnen? Stuur een e-mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Jett' en vermeld je naam en profielnaam.

Tekst: Juan / Coverbeeld: Eurovision.tv