Miss Elvira's 80s party
De Haarlemse queen Miss Elvira neemt haar gasten bij Dragshowbar De Lellebel in Amsterdam even mee terug naar de jaren tachtig. Mooie outfits gegarandeerd!

17 maart - Dragshowbar De Lellebel, Amsterdam

Jungle Rave
Je moet er een stukje voor reizen; in Antwerpen wordt dit weekend de S / A \ V / A G E Jungle Rave georganiseerd in de Cargo Club (voorheen Red&Blue). Wat je kunt verwachten? Heftige beats door Elof de Neve en Joyadi Akar. 

18 maart - Cargo Club, Antwerpen

Beeld: Red & Blue

De Masquerade Edition van FunHouse
Zet je masker maar op, het is weer tijd voor een nieuwe editie van FunHouse. Met het masquerade-thema belooft het een spannend feestje te worden. Ook deze editie zijn er weer dj's vanuit alle windstreken aanwezig, zoals Australische drag-dj Kitty Glitter, de Braziliaanse Thiago Oliveira en de Turkse Serkan Turker.

18 maart - WesterUnie, Amsterdam 

Beeld: Julian Zidan

Is Burning goes Groningen
Ooit in Amsterdam begonnen, maar nu door het hele land te vinden. Het technofeest ...Is Burning strijkt dit weekend neer in Groningen tijdens Paradigm Is Burning

18 maart - Paradigm, Groningen 

Beeld: ..Is Burning

Nog één keer de TMF Awards!
Who's back, back again? De TMF Awards! In Utrecht gaan we even terug in de tijd met dit Zer00's Heroes-feestje. Non-stop muziek van Destiny's Child, de Partysquad en Anouk. En gaat Marco Borsato er weer met de prijs vandoor?

17 maart - TivoliVredenburg, Utrecht 

Benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is bij jou in de buurt? Check gay.nl/guide

Coverbeeld: Julian Zidan