Lang gingen er geruchten dat Lady Gaga de rol zou spelen van de zus van Gianni Versace. Het derde seizoen van American Crime Story zoomt in op de moord op Gianni in 1997, voor de poorten van zijn mansion in Miami. Donatella was altijd nauw betrokken bij het mode-imperium van haar broer en ze besloot zijn werk daarna voor te zetten.

Nutella Versace
Donatella Versace staat bekend om haar rubberen mimiek, haar gebruinde gezicht en haar platinablonde haar, wat haar in bepaalde kringen de bijnaam Nutella Versace heeft opgeleverd, maar dat terzijde.

Inmiddels is ook bekend dat Edgar Ramirez de rol van Gianni Versace speelt. Zijn moordenaar Andrew Bucanan wordt gespeeld door Darren Criss.

Oscar
Het is de eerste keer dat Penelope Cruz een prominente rol speelt in een tv-serie. Ze won in 2009 een Oscar voor haar rol in Vicky Cristina Barcelona. Verder kreeg ze Oscar-nominaties voor haar rollen in Nine en Volver.

De bedenker van American Crime Story, Ryan Murphy, is bezig met twee seizoenen tegelijk. Het seizoen voorafgaand aan Gianni Versace gaat over de nasleep van de orkaan Katrina. Het thema van het vierde seizoen is ook al bekend: dat gaat over Monica Lewinsky.

Het leven van de Versacejes is al vaker verfilmd. In 2013 verscheen deze, niet al te beste maar daardoor best hilarische film op Lifetime:

Bron: Hollywood Reporter