Internationale dj's, de nodige dragqueens en getalenteerde vogue-dansers komen voor Liquid Kiddy allemaal naar Amsterdam om een groot feest te bouwen. Een samensmelting van succesvolle formules als Supertoys, Totally en H.I.M Belgium.

DJ's vanuit de hele wereld 
Vanuit de hele wereld worden acts ingevlogen. Voor het rauwe PAPA en H.I.M. komen onder anderen Eliad Cohen (Israël), Teddy Clarks (Frankrijk), Tomo Woodland (Israël) en Sammy Jo (Londen) een feestje bouwen. Eliad vertelde daar eerder over in een speciale videoboodschap.

Kleurrijke stages
Voor de tweede zaal heeft Liquid Kiddy een beroep gedaan op hun vrienden bij Milkshake Festival. Het kleurrijke, poppy SuperToys was daar al een succes en krijgt nu ook een stage in Pakhuis West. Daar kan gerekend worden op de nodige dragqueen performers.

Ook de Totally-zaal heeft veel moois voor ons in petto; in de blacklight room staan onder meer de G-Team en MC Divine. The House of Vineyard is aanwezig voor de strakke vogue-moves en ook Sjeazy Pearl, Shug La Sheedah en Alex Sinclar (alle drie vorig jaar nog te zien op de Gay.nl Pride Party) komen draaien.

Kaartjes voor Liquid Kiddy à € 25,- zijn hier te koop.