'Ik wil muziek maken die liefde overbrengt. We leven in een donkere tijd, in een wereld die meer liefde nodig heeft', aldus Brooke over haar nieuwste single. Mission accomplished. Love wins, ook in deze video.

Rots in de branding
Volgens Brooke heeft Sia haar onwijs geholpen. 'We ontmoetten elkaar en Sia vertelde dat ze een nummer voor me wilde schrijven. Wat er toen gebeurde? Ze zei dat ze mijn album ging produceren, een platendeal zou regelen, eerlijk management zou vinden en ervoor zou zorgen dat ik de kunst kan maken die ik wil maken', aldus de zangeres in een interview met Noisey.

Vrouwenrechten
Brooke is openlijk panseksueel. Naast rapster is ze feminst; ze is groot voorvechter van de legalisering van sekswerk in Amerika. Haar eerste studioalbum Daddy Issues komt binnenkort uit. Het is zeker niet de eerste keer dat Brooke lesbisch schoon vertoont in haar video's. Dat deed ze ook al voor het nummer 'Opulence'.

Kicking the habit
In het nummer 'Live Out Loud' zingen Sia en Brooke over het overwinnen van een drugsverslaving. Iets waar beide artiesten mee hebben geworsteld. Sterker nog, het was Sia die Brooke over haar verslaving heen hielp, zo vertelde de artieste aan Fashion Unfiltered. 'Sia kwam met me in aanraking op het moment dat ik praktisch dakloos was en tien verschillende baantjes had. "Jij bent zo raar, ik wil een nummer voor je schrijven", zei ze me. Toen we elkaar hadden ontmoet, zei ze: "F*ck dat nummer. Ik schrijf je hele album en ik zal je helpen een weg te vinden in deze walgelijke fame industry.'