De Amerikaanse zender E! is naar de beroemdste gaybar van Los Angeles getogen voor de opnames van een realityshow. The Abbey is een van de favoriete spots voor gays, lesbiennes, hetero’s en iedereen daar tussenin.

Bijna dagelijks komen er celebrities op bezoek, onder wie Elton John en de eerder genoemde Kim Kardashian. Het was jaren geleden de favoriete hangout van Elizabeth Taylor.

Eclectisch
The Abbey  heeft een diverse clientèle, maar het personeel is al even eclectisch. De serie volgt een aantal medewerkers in hun privéleven. Zo is te zien hoe een barman zaad doneert aan een lesbisch stel en vervolgens zijn vader vertelt dat hij zelf vader wordt.

Verliefd
Een andere barman is voor het eerst verliefd op een vrouw wat hem verwart, terwijl weer een ander lesbisch stel hun verloving aankondigt. Dan heeft de eigenaar ook nog nieuws: hij heeft het pand ernaast opgekocht, dus The Abbey gaat uitbreiden. Ook dit zorgt voor de nodige spanningen: wie krijgt welke nieuwe rol toebedeeld?

Hollywood
De eerste beelden beloven typische Hollywood-taferelen. What Happens at The Abbey gaat op 14 mei in première op E! en zal daarna hoogstwaarschijnlijk ook in Nederland bij E! te zien zijn.

Bron: People