5) Will.I.Am - Fiyah
De top vijf nieuwe video’s gaat van start met Will.I.Am, die heerlijk misplaatst is op de set van de Britse oersoap Coronation Street. Hij gebruikte het decor van de serie voor zijn video bij de nieuwe single ‘Fiyah’. Als India Love opduikt is het feest compleet. Cheers mate!

4) Little Mix - No More Sad Songs
De ladies van Little Mix staan op 7 juni in de Heineken Music Hall, pardon, Afas Live. Voor de video van No More Sad Songs gaan ze helemaal Madonna Don’t Tell Me, met een rodeostier, cowboyhoeden, studs, de hele shebang. Maar waar Madonna een beetje in het stof stond te stampen spuiten de Little Mixjes elkaar helemaal nat. Met een cameo van de niet onknappe rapper Machine Gun Kelly.

3) Mura Masa en Charli XCX – 1 Night
Sinds Charli XCX samenwerkt met types als Sophie en ander PC Music-helden, klinken haar liedjes als kleine kauwgomballen. De Britse Mura Masa heeft haar nu gevraagd voor zijn laatste single. Kijk naar deze video en je weet dat je 1 Night wilt doorbrengen met een van de lekkere kerels die Charli voorbij laat komen.

2) PWR BTTM – Answer My Tekst
Power Bottom, da’s nog eens een artiestennaam. Die zal zeker een deel van onze achterban aanspreken. Answer My Text gaat bovendien over een bekend probleem: je kijkt tevergeefs en steeds wanhopiger op je telefoon, maar het antwoord op je whatsapp blijft uit… Hou deze indie-knul in de gaten, of bewonder in ieder geval even z’n mooie roze jurk.

1) Gucci Mane  & Nicki Minaj – Make Love
Oké, we weten dat hiphop niet per se het favoriete genre is van veel van onze bezoekers. Maar dit mag je niet missen: Nicki Minaj op een enorme opblaas-eenhoorn. Met een regenboogstaart!

Bonusvideo: Miley Cyrus, Iggy Azalea, Nicki Minaj - Pretty Girls
Ook Pretty Girls just wanna have fun. Met wederom een optreden van Nicki Minaj, in een verder vrij vaag en samengeraapt filmpje. Maar dat is waarschijnlijk precies de bedoeling.