Online Personal Shopper: Kledingbox Test

Het idee dat een personal shopper alleen kan worden ingezet door de goedbedeelden onder ons, is allang niet meer van deze tijd. Diverse online winkels bieden al geruime tijd kledingsets aan die persoonlijk voor jou worden samengesteld na het invullen van een vragenlijst en een persoonlijk telefoongesprek. Wat je onverhoopt niet leuk vindt stuur je weer terug, je hoeft achteraf alleen de items af te rekenen die je wilt houden. Voor de dienst zelf worden geen meerkosten in rekening gebracht.
Online Personal Shopper: Kledingbox Test
Gepubliceerd: 7 april 2017 13:30

Onze collega’s Emiel (27) en Maarten (29) probeerden de vier grote aanbieders van de online personal shopper dienst uit. Emiel vindt het belangrijk om er leuk uit te zien, maar vindt (online) winkelen een hoop gedoe. “Ik kom eigenlijk steeds weer uit bij hetzelfde soort streepjesshirt en Hilfiger denim overhemd, dus ik ben best toe aan iets anders.” Maarten is vrij kieskeurig en sceptisch. Hij shopt zich helemaal suf, ook online. “Er wordt zo vaak kleding voor mij bezorgd op kantoor, dat ik weleens bezorgde blikken krijg. Ik weet heel goed wat ik wil, maar ik laat me dit keer graag verrassen.”

In het nieuwe nummer van Winq testen Maarten en Emiel de personal shoppers van The Cloakroom, Outfittery, Suitcase en House of Einstein. Vanaf nu overal verkrijgbaar voor € 6,95.

Word lid!
Nog geen abonnement? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus, plus een waardebon voor kunstgallerie YellowKorner t.w.v. € 40,-. Dat is 65% korting! Waar wacht je nog op? Sluit vandaag nog een abonnement af.