Onze collega’s Emiel (27) en Maarten (29) probeerden de vier grote aanbieders van de online personal shopper dienst uit. Emiel vindt het belangrijk om er leuk uit te zien, maar vindt (online) winkelen een hoop gedoe. “Ik kom eigenlijk steeds weer uit bij hetzelfde soort streepjesshirt en Hilfiger denim overhemd, dus ik ben best toe aan iets anders.” Maarten is vrij kieskeurig en sceptisch. Hij shopt zich helemaal suf, ook online. “Er wordt zo vaak kleding voor mij bezorgd op kantoor, dat ik weleens bezorgde blikken krijg. Ik weet heel goed wat ik wil, maar ik laat me dit keer graag verrassen.”

In het nieuwe nummer van Winq testen Maarten en Emiel de personal shoppers van The Cloakroom, Outfittery, Suitcase en House of Einstein. Vanaf nu overal verkrijgbaar voor € 6,95.

Word lid!
Nog geen abonnement? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus, plus een waardebon voor kunstgallerie YellowKorner t.w.v. € 40,-. Dat is 65% korting! Waar wacht je nog op? Sluit vandaag nog een abonnement af.