Selena's paradepaardje 
Selena Gomez kennen we natuurlijk als zangeres en als de ex van Justin Bieber. Maar nu kan ze ook het produceren van een serie aan dat rijtje toevoegen. Ze heeft het boek '13 Reasons Why' van Jay Asher naar het scherm gebracht. Het vertelt het verhaal van Hannah Baker. Haar middelbare school is in shock als ze zelfmoord heeft gepleegd. Enkele van haar vrienden en vijanden krijgen een pakketje met cassettebandjes thuisgestuurd. Daarin staan de dertien redenen waarom ze een eind aan haar leven heeft gemaakt. Volgens Selena kun je het maar het beste in een sleur uitkijken, en daar heeft ze gelijk in. Want wat een plottwist! 

Vanaf nu te zien op Netflix

Hoe gaat het verder met de Amerikaanse president?
Wat moet je doen als je als lid van de Amerikaanse regering er alleen voor staat? Voor die vraag staat Tom Kirkman (Kiefer Sutherland
). Na een spannende cliffhanger komt er vanaf nu iedere week een nieuwe aflevering van de spannende serie Designated Survivor op Netflix. Wij kunnen er in ieder geval niet genoeg van krijgen! 

Iedere week een nieuwe aflevering op Netflix 

Pittige zakenvrouw
Britt Robertson speelt de rol van Sophia Amoruso. Zij begon op 22-jarige leeftijd met het verkopen van vintage kleding via eBay. In 2016 werd Sophia door Forbes uitgeroepen tot de 'richest self-made women in the world'. De serie die nu van haar leven wordt gemaakt is in het leven geroepen door Kay Cannon. Zij was eerder al het brein achter Pitch Perfect en werkte mee aan New Girl. Zelfs RuPaul maakt zijn opwachting in deze nieuwe Netflix Original. Must see! 

Binnenkort te zien op Netflix  

De heerlijke spin-off van The Blacklist 
Wist je al dat er sinds kort een spin-off is van de succesvolle serie The Blacklist? Hollands trots Famke Janssen speelt de rol onderzoeker in The Blacklist: Redemption. In de serie staat Famke als Susan Hargrave aan het hoofd van de geheime eenheid 'Grey Matters'. Een groep die zaken oplost waar de overheid niet aan wil beginnen. De spanning is om te snijden! 

Iedere week twee nieuwe afleveringen op Videoland

Op zoek naar een nieuwe verslaving? In Binge It zetten we iedere maand de nieuwste series voor je op een rijtje die je aan je bank/buis gekluisterd zullen houden.