In praktijk pendelen veel mannen tussen anti-roos shampoo en gewone shampoo. Want zeg nou zelf, een anti-roos shampoo gebruik je niet voor je lol. En gewone shampoos doen praktisch niets tegen roos en huidirritatie. Dat beseften ze bij Head & Shoulders ook wel. Gelukkig wisten ze na ruim tien jaar pionieren in de laboratoria een briljante oplossing te creëren: Head & Shoulders 3-Action Formule. ’s Werelds eerste anti-roos shampoo die geen enkele concessie doet op het vlak van hoofdhuidverzorging. Of beter gezegd, ’s werelds eerste gewone shampoo die wél 100% effectief tegen roos en huidirritatie beschermt.

Honey, I shrunk the zinkcarbonaatdeeltjes
Zinkcarbonaat, een van de essentiële bestanddelen in een goede anti-roos shampoo, hecht zich vast op je hoofdhuid om roos te bestrijden. Maar het belandt ook op je haar en laat zich niet gemakkelijk uitspoelen, waardoor verzorgende bestanddelen je haar minder goed kunnen bereiken. Head & Shoulders slaagde erin om die zinkcarbonaatdeeltjes acht keer kleiner te maken. Daardoor worden ze veel beter uit het haar gespoeld! En dat maakt de weg vrij voor de beschermende bestanddelen in 3-Action om je haar en hoofdhuid helemaal happy te maken.

Sterker haar en tot 100% roosvrij*, ontworpen voor mannen

Behandel je hoofdhuid als... de rest van je huid!
We behandelen – onbewust - onze hoofdhuid niet slim genoeg. Want je hoofdhuid verschilt in principe in niets van de overige huid op je lichaam. In de praktijk krijgt onze hoofdhuid vaak niet de verzorging die nodig is. Daarom is het goed om te weten: een gezonde, goed verzorgde hoofdhuid is een garantie voor gezonder en mooier haar. Head & Shoulders 3-Action verzorgt en verwent je hoofdhuid zoals de beste crèmes dat doen met je gezichtshuid. Dus kom in 3-Action Formule! Probeer het uit en kijk in de spiegel: je gelooft je eigen haar niet!

Hardnekkige haarfabeltjes
Laten we dan meteen ook nog even twee hardnekkige haarfabeltjes uit de weg ruimen: Head & Shoulders shampoos zorgen absoluut níet voor extra haaruitval. En Head & Shoulders shampoo’s hebben geen enkele vervagende invloed op geverfd haar! Dan weet je dat.

Meer info: www.headandshoulders.nl

Win! 10x3 flessen. Mail naar winnen@mediamansion.nl o.v.v. ‘Head & Shoulders’ en vergeet je adres niet!

* zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 126 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 280 personen)