Eerste beelden: Lady Gaga in A Star Is Born

Lady Gaga speelt in een remake van A Star Is Born. Warner Bros. gaf de eerste beelden vrij. Ze zijn geschoten tijdens het Coachella muziekfestival, het afgelopen weekend. Lady Gaga was daar headliner en deed meteen wat scènes voor haar film.
Eerste beelden: Lady Gaga in A Star Is Born
Gepubliceerd: 18 april 2017 14:31

De remake van A Star Is Born wordt geregisseerd door Bradley Cooper. Hij speelt een filmster die een jonge zangeres ontdekt en wereldberoemd maakt, terwijl zijn eigen carrière er aan onderdoor gaat vanwege alcoholmisbruik.

Cooper maakt hiermee zijn debuut als regisseur. Lady Gaga heeft eerder geacteerd, onder meer in American Horror Story.

Fans als figurant
Tijdens het Coachella-festival trad Lady Gaga niet alleen op, ze schoot ook alvast enkele scènes. Verder deden de makers van A Star Is Born een oproep: fans van Lady Gaga kunnen zich aanmelden als figurant in het publiek als Gaga optreedt. Dit gebeurt tijdens een fictief Country & Western-festival, dus wordt gevraagd om cowboylaarzen en –hoeden.

Overigens staat Lady Gaga onder haar echte naam op de aftiteling: Stefani Germanotta.

The Cure
Intussen heeft Lady Gaga een nieuwe single uitgebracht die niet op haar laatste album Joanne staat. Het lied heet The Cure en is mede geschreven door Paul Blair, die medeverantwoordelijk was voor de single Born This Way.

Het is een rechttoe rechtaan popnummer waar Ariana Grande, Ed Sheeran of Justin Bieber zich niet voor geschaamd zouden hebben.

 

The Cure

Een bericht gedeeld door xoxo, Gaga (@ladygaga) op