Eerst de huid preppen, daarna pas dagcrème aanbrengen

<<Advertentie>> Iedereen wordt ouder. En niemand wil dat ouderdom heel duidelijk aan de gezichtshuid is te zien. Hannah helpt daarbij, onder meer met de nieuwe Primum Elixer.
Eerst de huid preppen, daarna pas dagcrème aanbrengen
Gepubliceerd: 18 april 2017 14:59

Het nieuwe product van hannah is de Primum Elixer – het bereidt de gezichtshuid voor op effectieve huidverbetering. Het is een milde, maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur die zorgt voor een frisse, jeugdig ogende huid en een stralende teint. Het gebruik van dit elixer zorgt voor optimale hydratatie waardoor werkstoffen in crèmes beter worden opgenomen.

Op advies van een hannah huidcoach kun je het elixer een aantal dagen achtereen gesloten gebruiken. Je brengt het ’s ochtends aan voordat je een dagcrème aanbrengt en je hoeft het niet te verwijderen. Het is geschikt voor alle huidtypes en zelfs voor de gevoelige, donkere en vette huid. Doordat het amandelzuur een antibacteriële werking heeft, kan deze peeling worden gebruikt voor het behandelen én het voorkomen van onzuiverheden en acne.

Primum Elixer zorgt voor een regeneratie van de hoornlaag en werkt daarmee verschijnselen van huidveroudering zoals hyperpigmentatie en huidverkleuringen tegen. Daarnaast is de huid zichtbaar gladder door een verbetering van de huidstructuur. En door de regeneratie van het collageen en elastine, zal de huid bovendien zichtbaar en voelbaar steviger zijn.

Voor meer informatie en een huidcoach bij jou in de buurt kijk op www.hannah.nl. Primum Elixer (30ml) kost €59,-.